„Спорт за всички“

„Спорт за всички“ в Доброславци

С много игри, забавления и спортен хъс преминаха всички инициативи от проект „Спорт за всички” на читалище „Продуда – 1921” Доброславци, в партньорство с кметство Доброславци.

Участниците в турнира по тенис на маса за възрастни освен, че показаха отлични спортни умения,дадоха добър пример на своите по-малки последователи, които след няколкоседмични тренировки на свой ред показаха какво са научили. Поздравления за всички тях и най-вече за малката Беатрис Манзурова, която беше единственото момиче, което се включи в турнира по тенис на маса за деца и младежи и въпреки, че е само на 10 години, тя прояви голяма смелост и доказа, че полът  и възрастта са без значение, когато имаш желание и кураж да се изправиш пред много по-големи противници, а тя се представи наистина блестящо!Не по-малко интересни бяха и турнирите по шах и бридж белот. За победителите организаторите бяха осигурили купи и грамоти, но хубавото бе, че въпреки оспорваната надпревара за всички участници мото бе олимпийския принцип: „Най-важното нещо в живота е не триумфа, а битката; важното е не да си победил, а да си се борил добре“, а всички показаха завидни спортни умения и борбен дух.

Организаторите благодарят за предоставената подкрепа  на Столична община – Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта, в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на спорта през 2018г.

Вижте галерията ТУК

Posted in Новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.