„Спорт за всички“

„Спорт за всички“ в Доброславци

С много игри, забавления и спортен хъс преминаха всички инициативи от проект „Спорт за всички” на читалище „Продуда – 1921” Доброславци, в партньорство с кметство Доброславци.

Участниците в турнира по тенис на маса за възрастни освен, че показаха отлични спортни умения,дадоха добър пример на своите по-малки последователи, които след няколкоседмични тренировки на свой ред показаха какво са научили. Поздравления за всички тях и най-вече за малката Беатрис Манзурова, която беше единственото момиче, което се включи в турнира по тенис на маса за деца и младежи и въпреки, че е само на 10 години, тя прояви голяма смелост и доказа, че полът  и възрастта са без значение, когато имаш желание и кураж да се изправиш пред много по-големи противници, а тя се представи наистина блестящо!Не по-малко интересни бяха и турнирите по шах и бридж белот. За победителите организаторите бяха осигурили купи и грамоти, но хубавото бе, че въпреки оспорваната надпревара за всички участници мото бе олимпийския принцип: „Най-важното нещо в живота е не триумфа, а битката; важното е не да си победил, а да си се борил добре“, а всички показаха завидни спортни умения и борбен дух.

Организаторите благодарят за предоставената подкрепа  на Столична община – Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта, в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на спорта през 2018г.

Вижте галерията ТУК

Posted in Новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *