Откриване на новото игрище

 

С провеждането на традиционния футболен турнир за деца „Млади надежди“, официално бе открито новото мултифункционално игрище с изкуствена настилка. Една наша гололяма и дълго чакана мечта е вече факт! Имахме частта лично да прережат лентата г-жа Татяна Георгиева – председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта на Столичен общински съвет, г-н Анатоли Илиев – заместник-председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта, г-жа Даниела Райчева – кмет на район „Нови Искър“ и г-жа Веселка Петкова – зам.-кмет на район „Нови Искър“.

На турнира премериха сили отборите на 171 ОУ „Стоил Попов“ – кв. Кумарица, ФК „Академика“ – Божурище и „Надежда“ – Доброславци. За доброто си представяне бяха наградени от кмета на Доброславци г-жа Светла Крумова с купи, плакети и грамоти.

Днешното мероприятие е част от проекта на кметство Доброславци – „Спортни предизвикателства“, който се финансира от Столична община по Програма за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и в подкрепа на инициативата „140 години София – Столица на България“ и „София – град на толерантността и мъдростта“.

 

Снимки: Боряна Георгиева – район „Нови Искър“

Posted in Новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *