Детски футболен турнир

На 13 и 14 юни в Доброславци се проведе Първи детски футболен турнир-Доброславци 2015, той бе организиран от ФК „Надежда“ и Кметство Доброславци. На първо място се класира отбора на Войнеговци, втори завиршиха младите надежди на Житен, трети – Негован,а четвърти домакините от Доброславци. В турнира взеха участие и отборите на Подгумер, Кубратово, Драговищица и 171 ОУ „Стоил Попов“ кв. Кумарица, които отпаднаха на първия ден на турнира.С перфектно съдийство могат да бъдат поздравени главният съдия Георги Венков и страничният

Бисер Филипов.Всички получиха грамоти за участие и футболни топки, заслужени призове взеха също най-добре представилите се вратар, нападател, защитник и треньор.

Награда получи и Георги Стойков от отбора на домакините, който участва в състезанието за стрелба в цел и успя да събере най-много точки! Отборите подкрепиха кметът на район „Нови Искър” – г-жа Даниела Райчева и Богдан Личев от участъкова пожарна служба – гр.Нови Искър.На всички благодарим за участието и спортсменската игра! До нови срещи!

От организаторите

Posted in Новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *